Levend Standbeeld - De Coach

Levend Standbeeld - De Coach boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - De Coach.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hier staat hij, trots op zijn sokkel, met scherpe ogen voor talent en een onmiskenbare uitstraling. Als een echte leider van het team staat deze levende standbeeldcoach klaar om te scouten voor een nieuw elftal. Maar wees gewaarschuwd, hij heeft een goede reflex nodig om dat veelbelovende talent te herkennen!

Dit levend standbeeld is Een echte leider van het team

Met zijn gouden kleur straalt de coach op indrukwekkende wijze en vormt hij een schitterende toevoeging aan diverse sportevenementen en recepties. Zijn aanwezigheid voegt een vleugje elegantie toe aan de atmosfeer, terwijl hij tegelijkertijd de essentie van leiderschap en sportiviteit belichaamt.

Dit levende standbeeld biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook een interactieve ervaring. Zijn scherpe blik en alerte houding zorgen voor een onvergetelijk moment, waarbij hij de kunst van coaching op geheel eigen wijze tot leven brengt. Ideaal voor evenementen waar talentherkenning en leiderschap centraal staan.

De coach houdt je op je tenen, speel jij een balletje met hem?

Breng de magie van sport en coaching naar uw evenement met het Levend Standbeeld: De Coach. Een boeiende en vermakelijke toevoeging die niet alleen de aandacht trekt, maar ook de geest van teamwork en succes oproept. Bereid je voor op een ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten!

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Coach?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - De Coach kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - De Coach

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 522 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - De Coach

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. of 3 x 40 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - De Coach

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - De Coach kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.