Wie van de Drie - Spelshow

Wie van de Drie - Spelshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wie van de Drie - Spelshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens dit spannende spel zullen bezoekers een keuze moeten maken tussen één van de drie schalen. Gaan zij naar huis met een mooie prijs of is het helaas pindakaas?

Hillarische mobiele act met kans op een prijs!

Wie van de drie is een hilarisch spel met ingebouwde geluidseffecten. Deze mobiele act kan op diverse evenementen worden ingezet. Bij deze opwindende spelervaring zullen bezoekers voor een belangrijke keuze komen te staan: ze moeten kiezen uit een van de drie schalen.

Wie van de drie?

Er is een kans dat ze naar huis gaan met een fantastische prijs, maar er bestaat ook de mogelijkheid dat ze teleurgesteld zullen worden. "Wie van de drie" is een vermakelijke mobiele act die voorzien is van grappige geluidseffecten, en kan op verschillende soorten evenementen worden ingezet.

Het is aan de bezoekers om verstandig te kiezen uit de schalen en te ontdekken welke schaal de felbegeerde hoofdprijs bevat.

Boeken of een optie plaatsen voor Wie van de Drie - Spelshow?

Voor meer informatie over Wie van de Drie - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wie van de Drie - Spelshow

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2727 mensen

Specificaties van Wie van de Drie - Spelshow

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wie van de Drie - Spelshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wie van de Drie - Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.