Het Pakjes Pakkerspel

Het Pakjes Pakkerspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Pakjes Pakkerspel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens het grote Pakjes Pakkerspel zal er rondgereden worden met een grote hutkoffer. Wie zal de koffer kraken en er vandoor gaan met de inhoud? Op de kist staat een grote bak met diverse ballen erin. In één van deze ballen zit de hoofdprijs, namelijk de inhoud van de hutkoffer. Tijdens een hilarisch spel mogen bezoekers om de beurt een bal grabbelen.

Grabbelton met ballen, wie wint de hoofdprijs?

De act is voorzien van een ingebouwde geluidsinstallatie met soundeffects wat de act d.m.v. diverse audio effecten humoristisch en aantrekkelijk zal maken. De inhoud van de kist kan door de opdrachtgever vrij in te vullen zijn. Wij verzorgen troostprijsjes (chocolade).

Kraak de koffer en win de inhoud!

5 Uiteraard kunnen wij ook tegen meerprijs de hoofdprijs inhoud verzorgen. Een prachtige act welke voorzien is van theaterkostuum, props en een professionele acteur.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Pakjes Pakkerspel?

Voor meer informatie over Het Pakjes Pakkerspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Pakjes Pakkerspel

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1419 mensen

Specificaties van Het Pakjes Pakkerspel

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Pakjes Pakkerspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Pakjes Pakkerspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.