De postbode van Cupido

De postbode van Cupido boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De postbode van Cupido.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In deze drukke tijden helpt Postbode Olivier, Cupido maar al te graag. Met zijn steekkar met een grote jutte zak vol brieven en berichten loopt hij over het evenement op zoek naar de meest actuele liefdesverklaringen en wensen. Hij kan nog maar net de weg zien door de enorme stapel brieven en berichtjes.

Romantische postbode van cupido

Heb jij een liefdeswens? Een boodschap of wil je iets doorgeven aan je geliefde? Bij Olivier kan het! Olivier loopt met zijn steekkar voorzien van een grote (decoratieve) jutezak met een gigantische stapel brieven erop. De steekkar is voorzien van betoverende muziek.

Geef een mooie boodschap aan je geliefden

Een prachtige act die voorzien is van theaterkostuum, props en een professionele acteur.

Boeken of een optie plaatsen voor De postbode van Cupido?

Voor meer informatie over De postbode van Cupido kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De postbode van Cupido

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Valentijn Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1367 mensen

Specificaties van De postbode van Cupido

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De postbode van Cupido

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De postbode van Cupido kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.