Swingende Serenade

Swingende Serenade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Swingende Serenade.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een zanger/zangeres in vintage stijl loopt rond met een rijdende tafel met daarop een ouderwetse radio. Bezoekers worden persoonlijk benaderd met de vraag of de zanger/zangeres een liedje voor diegene mag zingen. De bezoeker mag zelfs een keuze maken. Dit nummer zal via de oude radio worden opgezocht en persoonlijk voor diegene gezongen worden. Een act in een prachtig kostuum,

Rijdende Zanger of Zangeres speelt en zingt jouw favoriete Nummers

Live zang en een persoonlijke touch. Het repertoire kan op het evenement worden aangepast, denk aan: Liefdesliedjes voor Valentijn, Kerstnummers tijdens kerst etc. Een all-round act die met veel verschillende evenementen/thema's ingezet kan worden!

Boeken of een optie plaatsen voor Swingende Serenade?

Voor meer informatie over Swingende Serenade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Swingende Serenade

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2518 mensen

Specificaties van Swingende Serenade

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Swingende Serenade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Swingende Serenade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.