De Zingende Paashaas

De Zingende Paashaas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Zingende Paashaas.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In de verte weerklinkt vrolijke muziek, het komt steeds dichterbij. Plots zie je wat daar aankomt! De zingende Paashaas die op zijn feestelijke kar rondrijdt en de hele omgeving vult met vrolijke deuntjes. Van klassiekers als "Als de zon schijnt" tot aanstekelijke liedjes zoals "Twee emmertjes water halen", deze Zingende Paashaas brengt niet alleen melodieën, maar ook een onmiskenbare dosis vreugde.

Een vrolijke en muzikale paas act

Maar dat is nog niet alles! Onze Paashaas wordt tot leven gebracht door een getalenteerde poppenspeler die live zingt en de kinderen in jouw winkelcentrum of evenement direct in hun hart zal sluiten. De interactieve en levendige performance van de Zingende Paashaas zorgt ervoor dat zowel jong als oud worden meegevoerd in de feestelijke atmosfeer.

En alsof de muzikale show nog niet genoeg is, deelt onze vrolijke paashaas ook nog eens gul chocolade eitjes uit aan de enthousiaste toeschouwers. Een geweldig extraatje om het plezier te vergroten en een onvergetelijke indruk achter te laten.

De zingende paashaas brengt paasvreugde met zich mee

Wil je deze betoverende Zingende Paashaas Poppenspeler inhuren voor jouw evenement? Mis de kans niet om een lach op de gezichten van jouw publiek te toveren terwijl ze genieten van een rijdend spektakel vol muziek, zang en heerlijke traktaties. Boek nu en maak van jouw gelegenheid een feest vol blijdschap en onvergetelijke momenten!

Boeken of een optie plaatsen voor De Zingende Paashaas?

Voor meer informatie over De Zingende Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Zingende Paashaas

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3309 mensen

Specificaties van De Zingende Paashaas

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Zingende Paashaas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Zingende Paashaas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.