Pop-Art

Pop-Art boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pop-Art.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Twee cartoon figuren zijn uit een stripboek gelopen en verkennen de hedendaagse, driedimensionale wereld. Tijdens een hilarische act zullen het koppel, Cindy en Benny de interactie aangaan met het publiek. Zonder gesproken woord zullen zij communiceren via kreten in tekstballonnen.

Levende Cartoon acteurs op jouw evenement

Deze levende cartoon acteurs spreken niet, maar lijken zo uit een stripboek te zijn gestapt. De bezoekers zullen smullen van uitgespeelde liefdesaffaires, vrolijke dansjes en grappige momenten. Buiten de 2 acteurs die deze mobiele act spelen bevat deze animatie act ook muziek.

Boeken of een optie plaatsen voor Pop-Art?

Voor meer informatie over Pop-Art kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pop-Art

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2559 mensen

Specificaties van Pop-Art

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Pop-Art

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pop-Art kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.