Goochelaar Jeffrey - Bij mij thuis

Goochelaar Jeffrey - Bij mij thuis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Jeffrey - Bij mij thuis.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Thema: Bij mij thuis

Bij iedereen is het thuis anders. De ene woont  aan het water en de andere op de 7e etage. Ook ´in´ huis is het bij iedereen ander met andere regels en gewoontes. Eet je bijvoorbeeld iedere vrijdag pannenkoeken? O woon je met 2 vaders of 2 moeders? Elk kind heeft een ander thuis. Daar kan iedereen wat van leren…..

De Kinderboekenweek (KBW)

Het is van 4 t/m 15 oktober. Wil je het extra feestelijk maken en wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring meegeven? Jeffrey (16 jaar in het vak) maakt voor het 3e jaar op rij een goochelvoorstelling in het thema 'Bij mij thuis'. De voorstelling is geschikt voor scholen, bibliotheken, theaters, dorpshuizen en events.

Over de nieuwe voorstelling...

De voorstelling staat in het teken van het (nieuwe) huis van Jeffrey. Hij wil zijn huis een 'thuis' maken. Hoe gaat hij dat doen? In de voorstelling komen de verschillen/gewoontes in huis op een grappige en magische manier ter spraken. Bij iedereen is het tenslotte anders... Sta je daar eigenlijk wel eens bij stil? Tijdens deze voorstelling even wel, en wij verwachten daarna ook.

Boeken of een optie plaatsen voor Goochelaar Jeffrey - Bij mij thuis?

Voor meer informatie over Goochelaar Jeffrey - Bij mij thuis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goochelaar Jeffrey - Bij mij thuis

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1572 mensen

Specificaties van Goochelaar Jeffrey - Bij mij thuis

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Jeffrey - Bij mij thuis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Jeffrey - Bij mij thuis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.