Viktor & Kobe - DJ Duo

Viktor & Kobe - DJ Duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Viktor & Kobe - DJ Duo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Viktor & Kobe, ook bekend als Viktor Verhulst & Kobe Ilsen, zijn twee bekende media-personality's in Vlaanderen die ook in Nederland bekendheid verwierven dankzij de populaire realitysoap "De Verhulstjes" op Videoland. Naast hun werk in de media, maakten ze een indruk op de Belgische dj-scene en speelden ze op grote festivals, zalen en zelfs het Sportpaleis.

Tomorrowland is het nieuwe hoofdstuk voor Viktor & Kobe

Ze zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk in 2023, met de lancering van nieuwe muziek, samenwerkingen en een eigen sound. Ze zullen ook optreden op het prestigieuze Tomorrowland festival.

Hun singles zijn energieke popsongs met een herkenbare twist en samenwerkingen met grote artiesten uit Nederland en Vlaanderen.

Grote passie voor muziek

Ze spelen een opzwepende set van een uur vol energie, hits en passie. Het publiek kan rekenen op enthousiasme, energie en veel hits die ze meenemen naar het dak. Met hun unieke stijl creëren ze een moderne en dansbare sound, verpakt in herkenbare mashups. Als ze achter de decks staan, zijn topentertainment, kracht en de juiste looks gegarandeerd!

Boeken of een optie plaatsen voor Viktor & Kobe - DJ Duo?

Voor meer informatie over Viktor & Kobe - DJ Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Viktor & Kobe - DJ Duo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4214 mensen

Specificaties van Viktor & Kobe - DJ Duo

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Viktor & Kobe - DJ Duo

Viktor & Kobe (a.k.a. Viktor Verhulst & Kobe Ilsen) zijn al jaren twee van de bekendste media-personality’s van Vlaanderen. Naast hun tv- en radiowerk braken ze een aantal jaar geleden langs de grote poort door in de Belgische dj-scene. Binnen de kortste keren maakten zij hun debuut op de grotere festivals, zalen en zelfs in het Sportpaleis. Het gaat hard! Honderden uitverkochte venues later zijn ze klaar voor een nieuw hoofdstuk: 2023, het jaar van nieuwe muziek, een eigen sound, plus een prestigieuze plek op het beste festival ter wereld Tomorrowland. 

De singles die uitkomen zijn energieke popsongs, met een herkenbare twist en collabs met grote artiesten uit Nederland en Vlaanderen. 
 
Samen draaien ze een set van een uur vol energie, hits en passie. Het recept? Enthousiasme, energie en veel hits waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Een eigen stijl waarin ze de perfecte, moderne en dansbare sound brengen. Hits, verpakt in herkenbare mashups. Topentertainment, power en de juiste looks zijn een garantie als zij plaatsnemen achter de decks! 
 
 
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Viktor & Kobe - DJ Duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Viktor & Kobe - DJ Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.