Pieter Konijn - Kindershow

Pieter Konijn - Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pieter Konijn - Kindershow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Pieter Konijn 30 minuten show

De 30 minuten show van Pieter Konijn is een doldwaas en muzikaal avontuur van Pieter Konijn en zijn vrienden. Pieter Konijn is de Netflix hit van dit moment voor jonge kinderen en hun ouders. Deze show is een spannend en vooral vrolijk avontuur waar de kinderen en hun ouders maximaal bij worden betrokken om mee te zingen, mee te roepen en mee te doen.

Het verhaal begint wanneer Pieter Konijn eten wil pikken uit de moestuin van Meneer Verhoef. Natuurlijk loopt dat allemaal anders dan Pieter had gehoopt want al snel komt meneer Verhoef ten tonele. Met de hulp van een vriendelijk Roodborstje, zijn vriend Benjamin en de hulp van de kinderen in de zaal ontsnapt Pieter ternauwernood aan Meneer Verhoef. Samen met de kinderen uit de zaal brengen Pieter en Benjamin dit muzikale avontuur tot een goed eind.

Over Pieter Konijn

Het allereerste avontuur van Pieter Konijn werd al in 1902 uitgebracht en is geschreven door de Engelse Beatrix Potter. In de populaire kinderboeken beleefd Pieter spannende avonturen samen met zijn moeder, zijn zussen Flopsie, Mopsie en Wipstaart, zijn neefje Benjamin en meneer Wollepluis.

Er zijn inmiddels al meer dan 150 miljoen exemplaren verkocht in 35 verschillende talen. Ook zijn er al inmiddels 2 speelfilms met Pieter Konijn in de hoofdrol verschenen en zijn de afleveringen van de animatieserie nog steeds erg populair op Netflix.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Pieter Konijn - Kindershow?

Voor meer informatie over Pieter Konijn - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pieter Konijn - Kindershow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3021 mensen

Specificaties van Pieter Konijn - Kindershow

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Pieter Konijn - Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pieter Konijn - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.