Bing - Kindershow

Bing - Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bing - Kindershow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Bing 30-minuten-show

Bing is een innovatieve televisieserie voor kinderen die het drukke en chaotische leven van peuters viert. De verhalen van Bing zijn simpel, maar vol met drama, namelijk de dagelijkse uitdagingen die bekend zijn bij jonge kinderen en de volwassenen in hun omgeving.
 
De Bing 30-minuten-show is een feestelijke uitvoering met frisse liedjes van Bing. Er wordt veel samengespeeld met de kinderen en Bings bekende vrienden zoals Coco, Sula en natuurlijk Flop. Het hoogtepunt van de show is Bings verjaardagsfeest waar al zijn vrienden verkleed verschijnen en samen met de kinderen uit de zaal het nieuwe verjaardagslied zingen: Bing is jarig.
 

Bing en de avonturen met zijn vrienden

Bing is vol energie, speelsheid en is betrokken bij de omgeving. Terwijl hij nieuwe ervaringen opdoet, kan de combinatie van opwinding en onwetendheid soms tot teleurstelling leiden, maar hij kan altijd vertrouwen op zijn vriend Flop en zijn andere vrienden, Sula, Pando, Amma, Coco, Charlie om hem te helpen bij het vinden van zijn weg.

Volg Bing en zijn vrienden terwijl ze samen spelen en van elkaar leren. Dit programma is geproduceerd door Acamar Films in samenwerking met de studio Brown Bag Films gevestigd in Dublin en is gebaseerd op de originele boeken van Ted Dewan. Bing is te zien op NPO Zappelin in Nederland.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Bing - Kindershow?

Voor meer informatie over Bing - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bing - Kindershow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2825 mensen

Specificaties van Bing - Kindershow

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Bing - Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bing - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.