Splashing LED Drums

Splashing LED Drums boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Splashing LED Drums.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een dynamische drumshow met uitgebreide LED-effecten. Customized Pearl Crystal Beat drums, dikke muziek, vette beats en als dat niet genoeg is gooien we er ook nog water overheen.

Drumshows als openingsact of slotact

Opzwepende muziek, special FX, water en LED-effecten en natuurlijk vooral veel, heel veel trommels. De drumshows staan bol van de energie. Of het nu om een kleine akoestische show gaat of een grote over-the-top-alles-er-op-en-er-aan-show, de drummers gaan full power.

Boeken of een optie plaatsen voor Splashing LED Drums?

Voor meer informatie over Splashing LED Drums kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Splashing LED Drums

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2945 mensen

Specificaties van Splashing LED Drums

  • Tijdsduur: 8 minuten
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Splashing LED Drums

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

NVGA

  • Door: Carroline Ramos ( NVGA)
  • Locatie: Den Haag
  • Datum:

Goed optreden. Helaas niet de tip gekregen dat het licht uit moest voor deze act. Dit hebben wij na aanvang gelukkig snel kunnen herstellen.

Waardering:

8,0

Boeking of een optie plaatsen voor Splashing LED Drums

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Splashing LED Drums kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.