Dribbel Meet & Greet

Dribbel Meet & Greet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dribbel Meet & Greet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Eric Hills’ schattige puppy Dribbel is een integraal onderdeel van ieders vroege jeugd al sinds hij voor het eerst verscheen in de klassieke flap boek “Waar is Dribbel?” in 1980. Met zijn peuter-achtig gedrag laat Dribbel peuters en kleuters nieuwe dingen beleven en het belang van vriendschap en spelen ontdekken.

Wereldwijd is Dribbel bekend

Wereldwijd zijn er meer dan 60 Miljoen Dribbel boeken verkocht. En zeg nou zelf….wie kent Dribbel nou niet? Hij is echt wereldberoemd. De boekjes van Dribbel zijn bewerkt tot tekenfilmserie. In Nederland werd deze serie van Dribbel uitgezonden door de omroep VPRO in het kinderblok van Villa Achterwerk.

Boeken of een optie plaatsen voor Dribbel Meet & Greet?

Voor meer informatie over Dribbel Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dribbel Meet & Greet

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1891 mensen

Specificaties van Dribbel Meet & Greet

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Dribbel Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dribbel Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.