Zangeres Peggy

Zangeres Peggy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zangeres Peggy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Men kan tegenwoordig geen televisie aanzetten of er is wel één of ander talenten programma op de buis. Iedereen vraagt zich dan ook af waar al deze tot op heden onbekende talenten vandaan komen.

Een allround zangeres geschikt voor veel uiteenlopende evenementen

Er zijn echter ook zangeressen zoals ‘PEGGY’ die op een andere manier proberen door te breken door hard werken en ervaring op te doen door op te treden in o.a. discotheken, feesttenten, bedrijfsfeesten enz., de ouderwetse manier.
 
De afgelopen jaren heeft zij op de meest uiteenlopende podia opgetreden met een zeer breed repertoire bestaande uit diverse stijlen van disco-classics tot hedendaagse pop/ballads. Hierdoor is zij een echte allrounder geworden. Een zangeres die inzetbaar is op elk denkbaar evenement.

Een veelzijdige artieste, waar we in de toekomst nog zeker van zullen horen.

Boeken of een optie plaatsen voor Zangeres Peggy?

Voor meer informatie over Zangeres Peggy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zangeres Peggy

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28072 mensen

Specificaties van Zangeres Peggy

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Zangeres Peggy

Op 13 november 1982 werd zij geboren uit Nederlandse vader en een Indonesisch/Italiaans/Nederlandse moeder.
Van haar ouders heeft zij eigenschappen van hun verschillende culturen mee gekregen, zoals de oer Hollandse nuchterheid, de Indonesische gastvrijheid en de stem van een vrouwelijke Italiaanse tenor.
Tijdens haar 5 jarige verblijf in Sri Lanka wist zij al op 7 jarige leeftijd regelmatig de gasten van het Ramada Renaissance hotel te verbazen met een schitterend vleugelspel in de lobby bar.

Bij haar terugkomst in Nederland raakte de jonge Peggy gemotiveerd om te gaan zingen, geïnspireerd door iconen als Janet Jackson, Mariah Carey en Whitney Houston.

Vanaf dat moment mocht zij van haar ouders na enig aandringen op zangles.

Hieruit bleek al snel dat zij gezegend was met een goede stem, die in de loop der jaren meer begon te groeien en te ontwikkelen.

Op 14 jarige leeftijd is zij op advies van haar zangpedagoge gaan deelnemen aan talentenjachten, wat niet onopgemerkt bleef bij de liefhebbers.

Hier kwamen verschillende aanbiedingen uit voort, maar Peggy besloot eerst haar studie te voltooien.
Na haar opleiding aan Internationale school te hebben afgerond, heeft zij zich nu volledig op haar zangcarrière gericht.
Begin 2005 heeft Peggy een eigen Album uitgebracht met covers van diverse artiesten.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Zangeres Peggy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zangeres Peggy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.