Zangeres Peggy

Zangeres Peggy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zangeres Peggy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Men kan tegenwoordig geen televisie aanzetten of er is wel één of ander talenten programma op de buis. Iedereen vraagt zich dan ook af waar al deze tot op heden onbekende talenten vandaan komen.

Een allround zangeres geschikt voor veel uiteenlopende evenementen

Er zijn echter ook zangeressen zoals ‘PEGGY’ die op een andere manier proberen door te breken door hard werken en ervaring op te doen door op te treden in o.a. discotheken, feesttenten, bedrijfsfeesten enz., de ouderwetse manier.
 
De afgelopen jaren heeft zij op de meest uiteenlopende podia opgetreden met een zeer breed repertoire bestaande uit diverse stijlen van disco-classics tot hedendaagse pop/ballads. Hierdoor is zij een echte allrounder geworden. Een zangeres die inzetbaar is op elk denkbaar evenement.

Een veelzijdige artieste, waar we in de toekomst nog zeker van zullen horen.

Boeken of een optie plaatsen voor Zangeres Peggy?

Voor meer informatie over Zangeres Peggy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zangeres Peggy

Deze act is bekeken door 19342 mensen

Specificaties van Zangeres Peggy

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set