Oddbod Pogo Meet & Greet

Oddbod Pogo Meet & Greet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oddbod Pogo Meet & Greet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Oddbods zijn zeven harige, kleurrijke karakters uit het stadje Oddsville, genaamd Fuse, Pogo, Newt, Bubbles, Slick, Zee and Jeff. Ze houden van spelen, avonturen beleven en allerlei kattenkwaad uithalen. Deze leuke serie is sinds maart 2018 te zien op Netflix en een enorm succes!!

TV Held Pogo komt graag langs voor een Meet & Greet

Pogo is een ondeugende grappenmaker, je zal je nooit vervelen met hem om je heen.Hij is energiek, ondeugend, creatief en vrolijk. Pogo is allergisch voor regels en kan overal een grap van maken. Verder houdt Pogo van spelen, streken uithalen en anderen aan het lachen maken.

Dus boek nu Pogo en het wordt gegarandeerd een feestje!!

Boeken of een optie plaatsen voor Oddbod Pogo Meet & Greet?

Voor meer informatie over Oddbod Pogo Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oddbod Pogo Meet & Greet

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1636 mensen

Specificaties van Oddbod Pogo Meet & Greet

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Oddbod Pogo Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oddbod Pogo Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.