The Green Queens - Steltloop Act

The Green Queens - Steltloop Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Green Queens - Steltloop Act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze koninklijke lange groene feëen brengen hoop waar dat vergeten is. Zaaien licht in de duisternis en helpen dromen tot leven komen. Met hun prachtige groene kleur, verfijnde vorm en toverstaf, betoveren deze steltlopers een ieder die haar aanschouwt.

The Green Queens Steltloop Act als entertainment

Als extra kunnen deze feëen bloemzaad papier uitdelen dat bedrukt kan worden met je eigen tekst of logo. Inzetbaar voor allerlei evenementen met een duurzaam karakter, en overal waar licht, vrolijkheid en schoonheid welkom is. The Green Queens zijn een unieke groep uitvoerende kunstenaars, gespecialiseerd in dans, muziek en theater. De groep is opgericht in 2018 en heeft sindsdien vele optredens gegeven in verschillende theaters en culturele evenementen.

De Queens van artistisch Steltlopen

De groep bestaat uit een divers team van artiesten met een brede waaier aan achtergronden en ervaringen. Samen creëren ze een unieke mix van stijlen en culturen in hun optredens.

Boeken of een optie plaatsen voor The Green Queens - Steltloop Act?

Voor meer informatie over The Green Queens - Steltloop Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Green Queens - Steltloop Act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2621 mensen

Specificaties van The Green Queens - Steltloop Act

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Green Queens - Steltloop Act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Green Queens - Steltloop Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.