Queens of green

Queens of green boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Queens of green.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze koninklijke groene feëen brengen hoop waar dat vergeten is. Zaaien licht in de duisternis en helpen dromen tot leven komen. Met hun prachtige groene kleur, verfijnde vorm en toverstaf, betoveren zij een ieder die haar aanschouwt.

Steltlopers als entertainment

Als extra kunnen deze feëen bloemzaad papier uitdelen dat bedrukt kan worden met Uw tekst of logo. Inzetbaar voor allerlei evenementen met een duurzaam karakter, en overal waar licht, vrolijkheid en schoonheid welkom is. De Queens of Green zijn een unieke groep uitvoerende kunstenaars, gespecialiseerd in dans, muziek en theater. De groep is opgericht in 2018 en heeft sindsdien vele optredens gegeven in verschillende theaters en culturele evenementen.

De groep bestaat uit een divers team van artiesten met een brede waaier aan achtergronden en ervaringen. Samen creëren ze een unieke mix van stijlen en culturen in hun optredens.

Boeken of een optie plaatsen voor Queens of green?

Voor meer informatie over Queens of green kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Queens of green

Deze act is bekeken door 153 mensen

Specificaties van Queens of green

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,40 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Queens of green

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Queens of green kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.