Brainpower 'Hit Show'

Brainpower 'Hit Show' boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Brainpower 'Hit Show'.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Brainpower hoeft eigenlijk geen uitgebreide inleiding. De Nederlandse rap-legende en woordkunstenaar heeft meer dan 1,5 miljoen platen verkocht en heeft 50 gouden/platen platen & awards op zijn naam staan.

Dansplaat staat in meerdere geheugen gegrift

Zijn vele hits hebben miljoenen streams en zijn in de geheugens - en vooral de harten - van meerdere generaties gegrift. Van de #1-hit 'Dansplaat' tot 'Vlinders' en van 'Non Stop' tot 'Boks Ouwe'; samen met DJ TLM speelt hij al zijn bekende tracks uit de jaren 2000 in een dikke Hit Show!

Brainpower is een Nederlandse rap-legende en woordkunstenaar die al jaren een grote impact heeft op de Nederlandse muziekindustrie. Met meer dan 1,5 miljoen verkochte platen en 50 gouden/platen platen & awards op zijn naam, is Brainpower een van de meest succesvolle artiesten in Nederland.

Carriere begon in de jaren 90

Brainpower begon zijn carrière in de jaren 90 en heeft sindsdien talloze hits geproduceerd die nog steeds in de geheugens van veel mensen zijn gegrift. Een van zijn grootste hits is 'Dansplaat', die in 1999 een nummer 1-hit werd in Nederland en een van de meest populaire rap-nummers aller tijden is gebleven. Andere bekende nummers van Brainpower zijn onder andere 'Vlinders', 'Non Stop' en 'Boks Ouwe'.

Naast zijn muziekcarrière, is Brainpower ook bekend om zijn lyrische vaardigheden en zijn unieke stijl van rappen. Hij wordt vaak beschouwd als een woordkunstenaar en wordt gezien als een van de meest invloedrijke artiesten in de Nederlandse hip-hop-scene.

Boeken of een optie plaatsen voor Brainpower 'Hit Show'?

Voor meer informatie over Brainpower 'Hit Show' kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Brainpower 'Hit Show'

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3059 mensen

Specificaties van Brainpower 'Hit Show'

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Brainpower 'Hit Show'

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Brainpower 'Hit Show' kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.