The Flying Acrobats

The Flying Acrobats boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Flying Acrobats.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De nieuw spectaculaire show van Triali: The Flying acrobats. Een hoge stellage en steiger gecombineerd met een vaste trapeze, aerial net en trampolines.

Groep getalenteerde acrobaten

De acrobaten beginnen met de show maar lopen steeds tegen problemen aan, daarbij ontstaan zowel hilarische stunts als spectaculaire trucs! De show word ondersteund door swingende jaren 60 muziek en is voor alle leeftijden.

Jaren 60 muziek en acrobatiek in één

The Flying Acrobats is een acrobatische groep die bekend staat om hun indrukwekkende en adembenemende shows. Met een groep getalenteerde acrobaten en circusartiesten, bieden zij een unieke en onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Met een grote variatie aan acrobatische trucs, waaronder vliegende trapeze, luchtacrobatiek en hula-hoops, weten ze altijd te imponeren.

Boeken of een optie plaatsen voor The Flying Acrobats?

Voor meer informatie over The Flying Acrobats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Flying Acrobats

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2056 mensen

Specificaties van The Flying Acrobats

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor The Flying Acrobats

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Flying Acrobats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.