Marco Schuitmaker

Marco Schuitmaker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marco Schuitmaker.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Marco Schuitmaker is niet zomaar een Nederlandse zanger; hij ademt muziek en entertainment. Met een volle agenda en een repertoire vol succesvolle nummers is hij een ware sensatie op elk feest. Zijn optredens zijn een garantie voor een feestelijke sfeer waarbij de 'hut' gegarandeerd op zijn kop gaat.

Marco Schuitmaker staat in de spotlight!

Als een veelgevraagde artiest staat Marco Schuitmaker altijd in de spotlight. Zijn unieke stijl en zijn ongeëvenaarde energie maken hem geliefd bij een divers publiek. Van zijn vroege dagen als DJ tot zijn uitbreiding naar het presenteren van evenementen en het organiseren van feesten, heeft Marco bewezen dat hij de kunst van entertainment tot in de puntjes beheerst.

Met zijn uitgebreide muziekkeuze en zijn vermogen om elk publiek te boeien, is Marco een favoriete keuze voor allerlei soorten evenementen. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, huwelijken, festivals of privéfeesten, Marco Schuitmaker weet hoe hij de juiste toon moet zetten en het publiek aan het dansen moet krijgen.

Met zijn Megahit Engelbewaarder kent iedereen hem

Ben je geïnteresseerd in het boeken of inhuren van Marco voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden en beschikbaarheid. Laat Marco Schuitmaker jouw feest naar een hoger niveau tillen met zijn aanstekelijke muziek en onvergetelijke optredens!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Marco Schuitmaker?

Voor meer informatie over Marco Schuitmaker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marco Schuitmaker

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14646 mensen

Specificaties van Marco Schuitmaker

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Marco Schuitmaker

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

A. van den Berg Beheer

  • Door: Arie van den Berg
  • Locatie: SV Heinenoord
  • Datum:

fantastische live artiest

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Marco Schuitmaker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marco Schuitmaker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.