Twirly Woos Meet & Greet

Twirly Woos Meet & Greet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Twirly Woos Meet & Greet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De kleine schattige Twirlywoos Great BigHoo en Toodl-oo en hun vriendjes ontdekken samen met de kinderen op een komische wijze de wereld. Ze gaan elke aflevering op avontuur, zowel in onze echte wereld als op hun kleine rode boot… dit brengt heel wat plezier en verrassingen met zich mee.

Twirly Woos hebben een eigen speelgoedlijn

Er is van Twirly Woos een uitgebreide speelgoedlijn met poppen, puzzels en niet te vergeten de rode boot. BigHoo en Toodl-oo hebben een hoog knuffelgehalte en komen graag naar je evenment voor een meet & greet.

Boeken of een optie plaatsen voor Twirly Woos Meet & Greet?

Voor meer informatie over Twirly Woos Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Twirly Woos Meet & Greet

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1900 mensen

Specificaties van Twirly Woos Meet & Greet

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Twirly Woos Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Twirly Woos Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.