Dikkie Dik Meet & Greet

Dikkie Dik Meet & Greet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dikkie Dik Meet & Greet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek voor het televisieprogramma Sesamstraat. Op 3 maart 1978 verscheen Dikkie Dik voor het eerst op televisie. Sindsdien heeft hij de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur.

Dikkie Dik bekend van de prentenboeken

Dikkie Dik is een serie kinderprentenboeken met in de hoofdrol de gelijknamige oranje kater Dikkie Dik. De boeken zijn getekend door Jet Boeke. Arthur van Norden voorzag de boeken van korte en bondige teksten. De serie is vanaf 1978 begonnen als voorleesverhaal voor het kindertelevisieprogramma Sesamstraat, maar al spoedig waren de verhalen ook in de boekhandel te koop. 

Verhalen van Dikkie Dik voorgelezen in Sesamstraat

In Sesamstraat werden de verhalen eind jaren zeventig voorgelezen door Piet Hendriks, waarbij de personages Tommie, Pino en/of Troel aandachtig luisterden, vanaf het vierde seizoen in 1980 werden ze voorgelezen door Rudy Kuhn met enkele kinderen om hem heen als luisterpubliek, vanaf 1985 nam Frank Groothof dit over. Tijdens het voorlezen zagen de kijkers het verhaal in beeld. Zij zagen de plaatjes die bij het verhaal hoorden. De bijbehorende tekst stond in de boekjes onder de plaatjes.

Dikkie Dikkie is nu te boeken voor Meet & Greets in winkelcentra en op evenementen.

Boeken of een optie plaatsen voor Dikkie Dik Meet & Greet?

Voor meer informatie over Dikkie Dik Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dikkie Dik Meet & Greet

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2730 mensen

Specificaties van Dikkie Dik Meet & Greet

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Dikkie Dik Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dikkie Dik Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.