MYDONNA - de Madonna Tribute Show

MYDONNA - de Madonna Tribute Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van MYDONNA - de Madonna Tribute Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Begin jaren ’80 zette een "rebel girl" haar eerste stapjes in de hippe muziek- en danswereld van New York. In 1983, meer dan 35 jaar geleden, brak ze door met de single “Holiday”. Sindsdien is "Queen of Pop" een benaming die enkel Madonna waardig is. In 2018 werd Madonna 60 jaar.

Mensen entertainen met de perfecte hulde aan Madonna

MyDonna, een briljant muziek-, zang- en dansspektakel met de grootste hits uit Madonna's carrière, wordt getrokken door professionele zangeres / drumster/ paaldanslerares / allround nightlife performer (paaldans, gogo dance, burlesque, vuurshows, aerial acts) Caroline Clement. Wat krijgt u te zien: een sterke live band, live zang, choreografie, kostuumwissels, hi-fi sound, lichteffecten en visuals.

Ons doel: mensen entertainen met de perfecte hulde aan Madonna. Verschillende hoogtepunten in haar carrière vanaf de jaren tachtig tot vandaag komen aan bod in dit live muziek- en dansspektakel.

MyDonna zorgt voor een onvergetelijke avond!

MyDonna is een tribute band die is toegewijd aan het eren van de muziek van de iconische artiest Madonna. De band, opgericht in 2010, bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten die hun passie voor Madonna's muziek delen en deze graag aan het publiek tonen.

Met een scala aan hits van Madonna, van haar beginjaren tot haar meest recente werk, biedt MyDonna een energieke en entertainende show waarin het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis door de carrière van deze poplegende. Leden van de band zijn getalenteerde muzikanten en performers, die niet alleen de muziek van Madonna goed uitvoeren, maar ook haar bekende dans- en podiumacties nadoen.

MyDonna staat voor spektakel en entertainment op hoog niveau

MyDonna treedt op in clubs, festivals en privé-evenementen, en heeft een grote fanbase opgebouwd. Ze zijn ook gekend voor hun speciale themashows, zoals "Madonna's 80's" of "Madonna's Confessions Tour" en zijn ook ervaren in het aanpassen van hun programma voor specifieke gelegenheden of wensen van de klant.

Als u op zoek bent naar een professionele en entertainende tribute band die de muziek van Madonna eert, dan is MyDonna de perfecte keuze.Boek ze nu voor uw volgende evenement en ervaar de magie van Madonna's muziek live.

 

Boeken of een optie plaatsen voor MYDONNA - de Madonna Tribute Show?

Voor meer informatie over MYDONNA - de Madonna Tribute Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor MYDONNA - de Madonna Tribute Show

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2409 mensen

Specificaties van MYDONNA - de Madonna Tribute Show

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor MYDONNA - de Madonna Tribute Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van MYDONNA - de Madonna Tribute Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.