Steltloop Act - Steampunck

Steltloop Act - Steampunck boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop Act - Steampunck.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat je meevoeren in een wereld vol stoomkracht en fictie. Deze Steampunk steltenlopers zijn stoer, avontuurlijk en bijzonder charmant! Hun schroeven zijn goed aangedraaid om u even te laten verdwalen in hun fantasierijke wereld.

Steltlopers die opvallen

Wil je steltlopers die opvallen? Dan is de Steltloop act Steampunck zeker een aanrader. Met schitterende kostuums en charmante steltlopers, stelen ze zeker de show.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Steampunck?

Voor meer informatie over Steltloop Act - Steampunck kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop Act - Steampunck

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1257 mensen

Specificaties van Steltloop Act - Steampunck

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Steampunck

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop Act - Steampunck kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.