Steltloop Act - Disco Queens

Steltloop Act - Disco Queens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Steltloop Act - Disco Queens.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Natuurlijk heb ik zin in een disco feestje! Wie houdt er niet van om lekker los te gaan op de dansvloer, omringd door glinsterende lichten en opzwepende muziek? En als het gaat om het creëren van de perfecte disco-ambiance, dan zijn deze disco kanjers op stelten zeker de mensen die je moet hebben!

Disco feestje met de Disco Queens.

Met hun plateauzolen van maar liefst één meter hoog, steken deze feestbeesten letterlijk boven de menigte uit. Hun extravagante outfits, compleet met glitters, pailletten en een overvloed aan neonkleuren, maken hen het stralende middelpunt van de dansvloer. En als het op dansen aankomt, zijn ze werkelijk onverslaanbaar.

Deze disco Queens hebben flair, stijl en vooral heel veel energie. Met hun levendige persoonlijkheden en geweldige moves zorgen ze ervoor dat het feestje in beweging blijft. Ze flaneren met gemak door de menigte en brengen overal waar ze gaan de disco vibe tot leven.

Maak er een feestje van!

Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijke disco-ervaring, dan zijn deze disco Queens absoluut de juiste keuze. Trek je stoute schoenen aan, laat je haar los en maak je klaar om te dansen alsof niemand kijkt. Want zoals ze zeggen: 'you should be dancing!'

 

Boeken of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Disco Queens?

Voor meer informatie over Steltloop Act - Disco Queens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Steltloop Act - Disco Queens

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2653 mensen

Specificaties van Steltloop Act - Disco Queens

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Steltloop Act - Disco Queens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Steltloop Act - Disco Queens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.