Danilo Kuiters

Danilo Kuiters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Danilo Kuiters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Danilo Kuiters is een zanger geboren op 22 juli 1997 in Amsterdam. Zingen is zijn grootste passie en hij is snel uitgegroeid tot een veelgevraagde artiest in de Nederlandstalige muziek in Amsterdam en omgeving.

Hij werd bekend bij het publiek in 2019 met het nummer "Laat Ze Allemaal...", dat meer dan 2 miljoen keer is gestreamd op Spotify. In 2020 nam Danilo deel aan The Voice Of Holland en verraste hij het publiek onder leiding van coach Lil' Kleine. Vooral zijn uitvoering van "Zijn Het Je Ogen" van Koos Alberts werd breed omarmd.

Vanaf 1 januari 2023 zullen zowel het management als de boekingen van de zanger exclusief worden verzorgd. Als je Danilo Kuiters wilt boeken voor je evenement, feestje of bijeenkomst, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Danilo Kuiters?

Voor meer informatie over Danilo Kuiters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Danilo Kuiters

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1824 mensen

Specificaties van Danilo Kuiters

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Danilo Kuiters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danilo Kuiters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.