Bart van Gijn

Bart van Gijn boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bart van Gijn.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bart van Gijn is geboren en getogen in het Brabantse Uden en vanaf zijn zesde jaar groot fan van Elvis Presley. Op jonge leeftijd koos hij voor de gitaar en in de puberteit nam hij ook zangles. Elvis is niet alleen The King of Rock ’n Roll, maar ook van de country, gospel en blues.

Bart heeft door Elvis deze genres leren kennen

Hierdoor ook vele andere artiesten en groepen: van Merle Haggard tot The Higwaymen, van J.D. Sumner & The Stamps Quartet tot The Cathedrals, en van Jerry Lee Lewis tot Carl Perkins. Door deze legendarische artiesten en zijn reizen door Amerika (bezoeken aan onder meer Memphis en Nashville) is Bart gemotiveerd om de countrymuziek in Nederland levend te houden en door te geven aan nieuwe generaties

Bart zijn repertoire richt zich vooral op country en rock 'n roll

Bart’s repertoire richt zich vooral op de country, met liedjes als: ‘Your Man’ van Josh Turner, ‘All My Ex’s Live in Texas’ en ‘Amarillo by Morning’ van George Strait, ‘Mama Tried’ en ‘Okie From Muskogee’ van Merle Haggard, en uiteraard ‘Folsom Prison Blues’ en ‘Ring of Fire’ van Johnny Cash.

Ook zingt Bart graag de grote rock ’n roll-hits als ‘Blue Suede Shoes’ en ‘Great Balls of Fire’, evenals gospelliederen, waaronder ‘Help Me’, ‘I, John’, en ‘What a Friend We Have in Jesus’.

Artiesten boeken doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions.

Boeken of een optie plaatsen voor Bart van Gijn?

Voor meer informatie over Bart van Gijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bart van Gijn

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2111 mensen

Specificaties van Bart van Gijn

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Bart van Gijn

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bart van Gijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.