The Alley Girls - Travestie Act

The Alley Girls - Travestie Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek Bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Alley Girls - Travestie Act.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

"The Alley Girls" draaien meer dan 12,5 jaar mee in de showbusiness. In 1996 is het damestrio ontstaan en al snel maakte zij bekendheid met de geweldige formule van hun show: seventies!

Zo waren zij te gast in vele bekende TV programma’s zoals: "Live and Cooking", "Hollands got Talent", “De Gouden Kooi” en "Wie is mijn Ex?" maar ook vele malen in het spraakmakende programma: "De Nacht Suite". Verder zijn de “dames”  met regelmaat te zien op grote landelijke evenementen als: De Gay Pride en De Tilburgse Kermis.

Spetterende Travestie Show

Christine, Penelope en Florence vormen de huidige formatie. Hun nieuwe spetterende show, met een ode aan Micheal Jackson, heeft een hoog glamour gehalte waarin Diana Ross en The Supremes centraal staan. De spetterende jurken en choreografie maken het geheel compleet. Uw gasten staan swingend op de vloer en worden teruggebracht naar de 70's.

Boeken of een optie plaatsen voor The Alley Girls - Travestie Act?

Voor meer informatie over The Alley Girls - Travestie Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Alley Girls - Travestie Act

Deze act is bekeken door 23642 mensen

Specificaties van The Alley Girls - Travestie Act

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set