Grad Damen winnaar Ford Boyard

07/11/2012

Grad Damen is de grote winnaar van het populaire televisieprogramma Ford Boyard! Gisteren (5 nov) was te zien hoe Grad samen met zijn team, verder bestaande uit Chris Hordijk, rapper Keizer en zangeres Jennifer Ewbank, de finale wisten te winnen van 'de acteurs'. Als klap op de vuurpijl is hij door de kijkers ook nog eens gekozen als meest fanatieke deelnemer van 2012.

In het AVRO televisieprogramma waarbij de deelnemers door middel van verschillende spannende spelletjes sleutels moeten verdienen overwon Grad zijn hoogtevrees door bijvoorbeeld ondersteboven te fietsen boven tijgers en te bungeejumpen. Grad kreeg de prijs uit handen van 3FM dj en tevens presentator van het programma: Gerard Ekdom.

Een prima week dus voor Grad Damen die deze week ook de opvolger van zijn nummer-1 hit "Lach nog heel even" aan het publiek presenteert. "Zo lang ik lichtjes in je ogen zie" is het perfecte nummer voor tijdens de donkere dagen voor kerst en laat weer de vertrouwde Grad Damen sound horen. Een echt levenslied dat bij het publiek ongetwijfeld is goede aarde valt!

Boeking of een optie plaatsen voor Grad Damen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Grad Damen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.