Grad Damen

Grad Damen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Grad Damen.

2 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Grad Damen niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige Muziek Scene.

Grad Damen werd geboren in een woonwagenkamp in Breda. Als 17-jarige trad hij op in Café Bolle Jan, de kroeg van René Frogers vader. Damens serieuze doorbraak volgde in 2000 met Alisha, een vertaling van Julio Iglesias' Un canto a Galicia. Dit lied behaalde de 22e plaats in de Nederlandse Single Top 100.

In 2006 was Grad Damen te zien bij SBS 6 met zijn eigen tiendelige reallifesoap Helemaal Grad.

In februari 2008 tekende Damen een contract met de Goldstar studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar, het producersduo dat schrijft voor onder anderen Frans Bauer, Koos Alberts,Marianne Weber en Jannes.

In 2008 bracht Damen het album Kom weer bij mij uit. Daarop volgde in 2009 na jaren weer een theatertour door verschillende theaters in Nederland en het album Goed in mijn vel. Ook dit album werd geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar. I

Begin 2010 scoorde Damen een grote hit in de Single Top 100. Het nummer Ik hou het meest van jou was het eerste nummer dat hij zelf geschreven had, speciaal voor zijn vrouw Danielle. Het kwam voort uit een samenwerkingsverband met The Basily Boys, die eerder meededen aan het SBS-programma Hollands Got Talent. met inmiddels meer dan 30 top 100 noteringen is hij niet meer weg te denken uit de wereld van de volks muziek 

Boeken of een optie plaatsen voor Grad Damen?

Voor meer informatie over Grad Damen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Grad Damen

Deze act is bekeken door 32568 mensen

Specificaties van Grad Damen

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland