Ruben Annink

Ruben Annink boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ruben Annink.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ruben Annink maakt met zijn gitaar en volle, kleurrijke stem herkenbare songs. Hij haalt inspiratie uit verhalen van de mensen om hem heen en de ervaringen die hij zelf opdoet. Hij leeft zijn eigen leven, geniet met volle teugen, maakt fouten, valt en staat weer op. Daarmee is hij een inspiratiebron voor veel jongvolwassenen.

Ruben deed mee aan The Voice Kids

Eerder was Ruben te zien in programma’s als The Voice Kids, De Beste Singer-Songwriter van Nederland en Beste Zangers en hij werkte samen met Teske en Jonna Fraser. Afgelopen jaar besloot de charismatische en ietwat rebelse singer-songwriter zijn eigen weg in te slaan met zijn muziek. Hij neemt de regie over zijn leven: “Leef van dag tot dag, niemand heeft je morgen beloofd. Ik wil dat iedereen beseft hoe mooi het leven is.

Boeken of een optie plaatsen voor Ruben Annink?

Voor meer informatie over Ruben Annink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ruben Annink

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1590 mensen

Specificaties van Ruben Annink

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ruben Annink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ruben Annink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.