Trompetmix - Jeffrey Parmentier

Trompetmix - Jeffrey Parmentier boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trompetmix - Jeffrey Parmentier.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Op een door Jeffrey Parmentier vooraf gemaakte mix van zo’n 30 nummers speelt hij een half uur mee op zijn trompet. Door een hoog tempo van afwisseling van herkenbare hits is dit gegarandeerd een knaller op uw feest!
 
Jeffrey Parmentier, geboren in 2002, is al zijn hele leven met muziek bezig. Zijn liefde voor de trompet is hem door zijn vader met de paplepel ingegoten. Al op zijn 7de speelde hij bij de Hillegomse Harmonie Kapel en sinds zijn 14de speelt hij tijdens Dodenherdenking het Nederlandse volkslied in Hillegom.

Jeffrey speelde tijdens Covid gewoon door op zijn trompet

Omdat hij ‘het verschrikkelijk vond dat sommige mensen alleen binnen zaten’ tijdens de eerste Covid-lockdown in maart 2020 heeft hij zijn trompet gepakt en is hij voor de deur van verzorgings- en bejaardentehuizen gaan spelen.

Jeffrey Parmentier’s passie voor het DJ-vak begon op zijn 15de , tijdens het draaien op disco-avonden en in feestcafés. Als snel groeide dit uit naar grotere optredens in het uitgaanscircuit.

Als DJ heeft Jeffrey in korte tijd een award op zak

Als DJ-DJEFF won hij met zijn performance als trompettist-DJ in 2019 de DJ-Contest-Award van het bekende muziekevenement Meerlive Hoofddorp. Sindsdien heeft hij op grote evenementen gestaan (Vier de Lente Festival, Koningsdag Haarlem)

 

Boeken of een optie plaatsen voor Trompetmix - Jeffrey Parmentier?

Voor meer informatie over Trompetmix - Jeffrey Parmentier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trompetmix - Jeffrey Parmentier

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7789 mensen

Specificaties van Trompetmix - Jeffrey Parmentier

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Trompetmix - Jeffrey Parmentier

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

HeadFirst B.V.

  • Door: Ilse Kleiberg
  • Locatie: Hoofddorp
  • Datum:

Superleuk! Bracht de sfeer er enorm goed in. Enige puntje: de nummers gingen heel snel in elkaar over. Maar hele leuke mix!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Trompetmix - Jeffrey Parmentier

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Trompetmix - Jeffrey Parmentier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.