Jeffrey Parmentier - DJ en Trompettist

Jeffrey Parmentier - DJ en Trompettist boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeffrey Parmentier - DJ en Trompettist.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Een unieke en verassende muzikale ervaring waarbij Jeffrey Parmentier dansbare hits draait als DJ en een aantal nummers live meespeelt op zijn trompet. Een grote mix met een opzwepende vibe. 

Jeffrey Parmentier’s passie voor het DJ-vak begon op zijn 15de 

Jeffrey Parmentier, geboren in 2002, is al zijn hele leven met muziek bezig. Zijn liefde voor de trompet is hem door zijn vader met de paplepel ingegoten. Al op zijn 7de speelde hij bij de Hillegomse Harmonie Kapel en sinds zijn 14de speelt hij tijdens Dodenherdenking het Nederlandse volkslied in Hillegom.

Omdat hij ‘het verschrikkelijk vond dat sommige mensen alleen binnen zaten’ tijdens de eerste Covid-lockdown in maart 2020 heeft hij zijn trompet gepakt en is hij voor de deur van verzorgings- en bejaardentehuizen gaan spelen.

Passie voor DJ-vak

Jeffrey Parmentier’s passie voor het DJ-vak begon op zijn 15de , tijdens het draaien op disco-avonden en in feestcafés. Als snel groeide dit uit naar grotere optredens in het uitgaanscircuit.Als DJ-DJEFF won hij met zijn performance als trompettist-DJ in 2019 de DJ-Contest-Award van het bekende muziekevenement Meerlive Hoofddorp. Sindsdien heeft hij op grote evenementen gestaan (Vier de Lente Festival, Koningsdag Haarlem)

Boeken of een optie plaatsen voor Jeffrey Parmentier - DJ en Trompettist?

Voor meer informatie over Jeffrey Parmentier - DJ en Trompettist kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeffrey Parmentier - DJ en Trompettist

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3595 mensen

Specificaties van Jeffrey Parmentier - DJ en Trompettist

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jeffrey Parmentier - DJ en Trompettist

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeffrey Parmentier - DJ en Trompettist kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.