Kids Party met Jeffrey Parmentier & Timo Miedema

Kids Party met Jeffrey Parmentier & Timo Miedema boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kids Party met Jeffrey Parmentier & Timo Miedema.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hét perfecte duo voor iedere kidsparty: Jeffrey Parmentier en ‘je favoriete ginger’ Timo Miedema. Tijdens een muzikale set van 1 uur zorgen zij er als trompettist-DJ (Jeffrey Parmentier) en MC (Timo) voor dat alle jonge voetjes van de vloer gaan.

Jeffrey Parmentier, geboren in 2002, is al zijn hele leven met muziek bezig

Zijn liefde voor de trompet is hem door zijn vader met de paplepel ingegoten. Al op zijn 7de speelde hij bij de Hillegomse Harmonie Kapel en sinds zijn 14 e speelt hij tijdens Dodenherdenking het Nederlandse volkslied in Hillegom.

Omdat hij ‘het verschrikkelijk vond dat sommige mensen alleen binnen zaten’ tijdens de eerste Covid-lockdown in maart 2020 heeft hij zijn trompet gepakt en is hij voor de deur van verzorgings- en bejaardentehuizen gaan spelen.

Het begon met het draaien op disco-avonden

Jeffrey Parmentier’s passie voor het DJ-vak begon op zijn 15de , tijdens het draaien op disco-avonden en in feestcafés. Als snel groeide dit uit naar grotere optredens in het uitgaanscircuit.

Als DJ-DJEFF won hij met zijn performance als trompettist-DJ in 2019 de DJ-Contest-Award van het bekende muziekevenement Meerlive Hoofddorp. Sindsdien heeft hij op grote evenementen gestaan (Vier de Lente Festival, Koningsdag Haarlem)

Boeken of een optie plaatsen voor Kids Party met Jeffrey Parmentier & Timo Miedema?

Voor meer informatie over Kids Party met Jeffrey Parmentier & Timo Miedema kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kids Party met Jeffrey Parmentier & Timo Miedema

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5267 mensen

Specificaties van Kids Party met Jeffrey Parmentier & Timo Miedema

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Kids Party met Jeffrey Parmentier & Timo Miedema

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kids Party met Jeffrey Parmentier & Timo Miedema kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.