Partybeukers

Partybeukers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Partybeukers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Partybeukers timmeren al jaren succesvol aan de weg. Na diverse singles te hebben uitgebracht komen ze nu met hun nieuwe feestknaller ‘Nu Even Geen Gezeur’ geschreven door Fred Mostert en geproduceerd door Marco Leeuwis van Crowd Recording Studio samen hebben ze er een geweldig nummer van gemaakt wat perfect bij deze tijd past.

Dit duo heeft ieder afzondelijk jaren ervaring opgedaan in het feestcircuit en al menig feest verzorgd

Bij een leuk nummer hoort uiteraard een leuke videoclip. In samenwerking met Ron de Cameraman (bekend van het SBS6 programma ik geloof in mij) is er een hele leuke clip gemaakt welke op verschillende locaties in de mooie Betuwe is opgenomen. De Partybeukers bestaan uit Henri & Arie, twee energieke entertainers die werden gevraagd in te vallen als gelegenheidsduo voor een uitvallende artiest.

De reacties hierop waren zo overweldigend dat ze, als duo, voor meerdere feesten werden gevraagd.
Dit smaakte naar meer en er werd hard gewerkt aan eigen muziek. Inmiddels zijn ze al weer geruime tijd verder, en is dit duo niet meer weg te denken uit het feestcircuit.
 
Niets is ze te gek, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, carnaval, discotheek, tuin- of tentfeest, noemt u maar op...

Boeken of een optie plaatsen voor Partybeukers?

Voor meer informatie over Partybeukers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Partybeukers

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2483 mensen

Specificaties van Partybeukers

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Partybeukers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Partybeukers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.