Speciale Gastoptredens met Drummer van Status Quo bij Belgian Quo Band!

19/07/2023

Deze zomer wordt het al een muzikaal feest in Vlaanderen met twee exclusieve optredens van Belgian Quo Band, waarbij gitarist Richie Malone van Status Quo het podium deelt met de band. Maar dat is nog niet alles! Op 8 en 9 december krijgen de fans een extra verrassing, want de drummer van Status Quo, Leon Cave, zal als speciale gast achter de drumkit plaatsnemen tijdens deze twee shows.

Drummer Leon Cave van Status Quo voegt zich bij Belgian Quo Band voor exclusieve winter shows!

De bandleden van Belgian Quo Band zijn verheugd en vereerd dat Leon Cave hen wil vergezellen voor deze zeer bijzondere gelegenheid. Vorig jaar trad Leon Cave al op als gastmuzikant met de Belgian Quo Band in Engeland, waar de vonk voor deze unieke samenwerking is overgeslagen. Dankzij JB Productions krijgen de Belgische fans nu de kans om deze legendarische drummer van dichtbij te zien en te horen tijdens hun optredens.

"De tickets voor de shows met gitarist Richie Malone gingen al vlot over de toonbank, en nu we weten dat Leon Cave met ons wil spelen, verwachten we dat deze twee concerten in december ook zeer gegeerd zullen zijn bij de fans," aldus een enthousiaste vertegenwoordiger van de Belgian Quo Band.

Belgian Quo Band verovert Vlaanderen met legendarische gastmuzikanten van Status Quo!

Met een line-up die zowel Richie Malone als Leon Cave omvat, kunnen de fans zich verheugen op een avond vol onvergetelijke muzikale momenten. Alle grootste hits van Status Quo zullen de revue passeren, zoals "Whatever You Want," "Rocking All Over the World," "Down Down," "In the Army Now," "What You're Proposin'," en "Roll Over Lay Down." Luchtgitaren worden ten zeerste aangeraden, want het belooft een feest van herkenning en meezingers te worden!

Rock mee met Status Quo's hits bij de exclusieve shows van Belgian Quo Band met gastmuzikanten!

Belgian Quo Band heeft het vertrouwen van de leden van Status Quo verdiend, wat een extra reden is om niet te twijfelen aan deze unieke gebeurtenis. Mis deze kans niet om getuige te zijn van deze samenwerking tussen de originele drummer van Status Quo en een getalenteerde Belgische band die het erfgoed van de legendarische rockgroep hoog houdt.

Tickets voor de twee exclusieve shows met Leon Cave als speciale gast zijn nu beschikbaar via JB Productions. Wees er snel bij, want dit evenement is beperkt en zal ongetwijfeld uitverkopen!

Boeking of een optie plaatsen voor Belgian Quo Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Belgian Quo Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.