Belgian Quo Band

Belgian Quo Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Belgian Quo Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor ! “Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want” zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank.

Tribute band Belgian Quo

De tribute band staat voor belevenis, de muziek van Status Quo is bekend bij iedere generatie en de luchtgitaren zijn nooit ver weg. Belgian Quo Band spiegelt zichzelf muzikaal volledig aan onze helden, een strak gespeelde set met de klassiekers, niet-statische muzikanten en een drive die de mensen niet loslaat, dàt is waar Belgian Quo Band voor staat. Dé tribute band voor uw festival of evenement.

Boeken of een optie plaatsen voor Belgian Quo Band?

Voor meer informatie over Belgian Quo Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Belgian Quo Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3471 mensen

Specificaties van Belgian Quo Band

  • Tijdsduur: Max 90 minuten
  • Reiskosten: inclusief 250 km rijden vanaf Gent, hierna dient opdrachtgever voor hotel overnachting te zorgen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Belgian Quo Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Belgian Quo Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.