Opgeblazen

Opgeblazen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Opgeblazen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Opgeblazen is de nieuwste feestsensatie van Nederland. Opgeblazen treedt nu naar de voorgrond met hun remake van Jacques Herb’s De Toreador. In elke hitlijst staan ze wel.

Toreador virus raast over Nederland

De plaat heeft support van o.a Radio 538, Q Music, PuurNL, TV Oranje en nog veel meer. Zelfs op NPO1 komt de videoclip voorbij. Een Toreador virus raast over Nederland. Van voetbalkantine tot Boxgala, Van kroeg tot Festival, Overal hoor je “Oh Oh Senorita, Dit is het momentooo.

''Dit is het momentooo"

Opgeblazen presenteert een interactieve show en bestaat uit een feestdejaay, een MC en een feestzanger. Jong en oud gaan helemaal op in de show waarbij deze act letterlijk het podium zal opblazen met diverse speciale effecten. Van voetbalkantine tot boxgala, van kroeg tot festival, overal hoor je ''dit is het momentooo''

 

Boeken of een optie plaatsen voor Opgeblazen?

Voor meer informatie over Opgeblazen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Opgeblazen

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2219 mensen

Specificaties van Opgeblazen

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Opgeblazen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Opgeblazen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.