De Seniorenzanger

De Seniorenzanger boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Seniorenzanger.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Geheel in stijl gekleed verzorgd de nog “jong” en energieke Seniorenzanger entertainment voor ouderen in zorginstellingen. Maar ook voor live muziek bij een vereniging, jubilea of de verjaardag van opa of oma is deze act voor ouderen zeer geschikt!

De Seniorenzanger beschikt over een breed repertoire

Vrolijke meezingers die men weer even meeneemt naar die goede oude tijd. De Seniorenzanger beschikt  over een flinke dosis humor en een vlotte babbel. De zanger vertelt tussendoor leuke verhalen over de liedjes en artiesten van vroeger.
 
In mum van tijd weet hij heel de zaal te betrekken bij zijn optreden en zorgt voor veel reuring en interactie. Natuurlijk wordt er tijdens een muziekmiddag met de Seniorenzanger uit volle borst meegezongen. Ook is er gelegenheid voor een foxtrot, wals en een oud Hollandse polonaise.
 
Zittend op de stoelen is inhaken en meedeinen natuurlijk ook een prima alternatief om gezellig mee te doen. Dit alles wordt met veel flair uitstekend begeleid door de Seniorenzanger zelf.
 
Het volume van de seniorenshow is uiteraard geheel naar wens aan te passen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Seniorenzanger?

Voor meer informatie over De Seniorenzanger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Seniorenzanger

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Senioren Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2406 mensen

Specificaties van De Seniorenzanger

  • Tijdsduur: 1x 60 min. of 2 x 30 min. binnen 1,5 uur
  • Geluid: Inclusief geluid tot 75 pers. of op basis van inprikken.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Seniorenzanger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Seniorenzanger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.