Miss Nagine - Slangenshow

Miss Nagine - Slangenshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Miss Nagine - Slangenshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De slangenshow van Miss Nagine is de meest spectaculaire slangenshow met buikdans van Nederland. Een 20 minuten durende show met originele Oosterse dans waarbij Miss Nagine met een blad vol kaarsen balanceert op haar hoofd. Dit alles begeleid met een live trommelaar.

Show inclusief Tijgerpythons

Een sfeervolle Berberdans waarbij ook 2 heren uit het publiek een poging doen om mee te buikdansen. De show word vervolgd met echte Tijgerpythons van 1,5 tot wel 4 meter! Ook het publiek mag voelen hoe het is om een heuse reuzenslang vast te houden! (ook geschikt voor het themafeest 1001 nacht)

Boeken of een optie plaatsen voor Miss Nagine - Slangenshow?

Voor meer informatie over Miss Nagine - Slangenshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Miss Nagine - Slangenshow

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2309 mensen

Specificaties van Miss Nagine - Slangenshow

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten
  • Reiskosten: € 0,25 per KM vanaf Berghem (vica / versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Miss Nagine - Slangenshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Miss Nagine - Slangenshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.