Miss Nagine - Spektakelshow

Miss Nagine - Spektakelshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Miss Nagine - Spektakelshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Eén show met alle onderdelen van de andere show. Een spectaculaire 20 minuten durende act met vuur, buikdans, zwaarden, glas, slangen en interactie met het publiek. Miss Nagine voert een schitterende buikdans op terwijl een zwaard op haar hoofd balanceert. 2 heren uit het publiek krijgen een Oosterse outfit en gaan proberen om ook te buikdansen.

Interactieve entertainment met Miss Nagine

Miss Nagine loopt, springt en ligt in het honderden scherven glas terwijl een gast uit het publiek op haar buik staat. Het wiel van vuur draait in het rond en Miss Nagine zal de fakkels met haar blote handen ontsteken waarna zij ze weer één voor één in haar mond dooft.

Fantastische Vuurshow

Ook gecombineerd met een fantastische vuurshow waarbij Nagine grote vlammen vuur spuwt. En uiteindelijk als echte afsluiter een grote slang (python) die bij een vrijwilliger om de schouders wordt gedrapeerd. Show met veel interactie en spektakel, geschikt voor elk feest..

Boeken of een optie plaatsen voor Miss Nagine - Spektakelshow?

Voor meer informatie over Miss Nagine - Spektakelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Miss Nagine - Spektakelshow

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1943 mensen

Specificaties van Miss Nagine - Spektakelshow

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
  • Reiskosten: € 0,25 per KM vanaf Berghem (vica / versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Miss Nagine - Spektakelshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Miss Nagine - Spektakelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.