Look a Like Koningin Maxima exclusief bij JB Productions

03/07/2018

Met trots kunnen wij laten weten dat wij vanaf heden exclusief de boekingen verzorgen voor Nederlands enige echte Look a Like Koningin Maxima.
 
De Look a Like Koningin Maxima op jouw feest of evenement? Het kan echt! Er is toch niks leuker dan jouw gasten te laten toespreken of je te laten feliciteren met jouw huwelijk door niemand minder dan de Koningin Maxima Look a Like. Met een mental coach zijn de presentatie, houding en gebaren aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up zijn afgestemd, het accent is aangeleerd. Spontaniteit en uitstraling bezit Jolanda van nature.

Onze Look a Like Koningin Maxima is breed inzetbaar voor vele evenementen

De Look a Like Koningin Maxima is in te zetten voor openingen van bijvoorbeeld nieuwe of gerenoveerde bedrijven en winkels. Ze kan korte speeches geven, handjes schudden en op de foto met jouw gasten. Ook is zij prima in te zetten voor reclamecampagnes zowel voor televisie als (social) media. Informeer snel naar de mogelijkheden om deze treffende Look a Like van Koningin Maxima in te zetten voor jouw evenement of campagne.

Boek de Look a Like Koningin Maxima in combinatie met de Look a Like Koning Willem Alexander

Hoe leuk is het om het Koninklijk paar samen op jouw evenement te hebben? De artiesten werken al jaren samen en hebben veel gezamelijke opdrachten gehad. Hierdoor zijn ze prima op elkaar ingestemd en kunnen ze het Koninklijk paar goed vertolken. Van openingen tot reclame campagnes. De Look a Like Koningin Maxima en Koning Willem Alexander hebben al heel wat samengewerkt.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Look a Like Koningin Maxima

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Look a Like Koningin Maxima kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.