Look a Like Koningin Maxima

Look a Like Koningin Maxima boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Look a Like Koningin Maxima.

5 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Koningin Maxima op jouw feest! Daar kun je alleen maar van dromen.
Toch kun je dicht in de buurt komen, zo dicht dat mensen zullen gaan twijfelen of ze het wel of niet echt is. We hebben namelijk een te gekke Look a Like die graag de plaats van de echte Maxima inneemt.

Huur de Look a Like Koningin Maxima in voor jouw evenement

Laat jouw gasten toespreken door deze Look a Like Koningin Maxima.
Laat de Look a Like Koningin Maxima iemand feliciteren met een een huwelijk, verjaardag, opening van een bedrijf. Ook voor het doorknippen van een lintje is deze Look a Like Koningin Maxima prima inzetbaar.

Boek onze Look a Like Koningin Maxima onder andere in voor:

 • Het doorknippen van lintjes
 • Het verrichten van openingen
 • Het geven van korte speeches
 • Maar ook voor heuse koninklijke intochten met eventueel limousine, bodyguards en politie.

Het kan allemaal!

Hoe werd Jolanda dé Maxima look-a-like?

In 2001 werd er door het weekblad Privé een contest gehouden, waaraan 365 look-alikes deelnamen. Na weken van opdrachten, fotosessies is zij in november 2001 uitgeroepen tot dé Maxima Look-a-like.

Al sinds het begin van haar titel wordt zij bijna wekelijks gevraagd voor openingen van winkelcentra, bedrijven, bezoeken aan instellingen, fotosessies etc. 

Met een mental coach zijn de presentatie, houding en gebaren van de echte Koninging Maxima aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up zijn afgestemd, het accent is aangeleerd. Spontaniteit en uitstraling bezit onze Look a Like Koningin Maxima van nature.

Een treffende look a like van Koningin Maxima!

Naast Koningin Maxima Look a Like zijn ook ook in te huren bij JB Productions:

Let op! Genoemde gage is voor een Meet & Greet Look a Like Koningin Maxima, een openingshandeling of een korte speech. Indien je de Look a Like in wil zetten voor een (reclame)campagne, waarbij beeldmateriaal in de vorm van foto of videomateriaal van de Look a Like gebruikt gaat worden gedurende een bepaalde tijd in een tijdschrift, op een website(s) of social media kanalen, dan wordt er een andere gage gehanteerd. Deze is op aanvraag en afhankelijk van een aantal factoren. Informeer naar de juiste prijs.

Boeken of een optie plaatsen voor Look a Like Koningin Maxima?

Voor meer informatie over Look a Like Koningin Maxima kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Look a Like Koningin Maxima

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 115853 mensen

Specificaties van Look a Like Koningin Maxima

 • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: exclusief reiskosten
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Look a Like Koningin Maxima

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 7,9.

Phoenix Pallets BC

 • Door: Marc van den Berg
 • Locatie: Hasselt
 • Datum:

Ze leek (look-alike) erg goed. Ik had wel graag gezien dat ze zich beter had ingelezen in de situatie. Het is allemaal erg snel gegaan en kort dag, dat realiseer ik mij hoor. Maar dan nog, iets meer inlezen en voorbereiding zou hebben geholpen denk ik. Verder had ik iets meer improvisatie verwacht. Daar hebben we niets over afgesproken hoor, dus mogelijk heb ik gewoon andere verwachtingen dan dat wat we hebben geboekt. Voor mij een les voor een volgende keer. Nu moesten we woordelijk de speech voorbereiden en interactie met de zaal / publiek was vrijwel onmogelijk. Resultaat was prima, mensen waren erg vrolijk en enorm verrast. Dus al met al een geslaagde avond. Samenvattend, erg leuke avond gehad. Ik zou wel echt expliciet op de site aangeven dat je een goede speech moet voorbereiden en deze echt even in alle rust vooraf met haar moet doorlezen. Dan 100% succes verzekerd!

Waardering:

7,0

HAPPYLIFE PR

 • Door: Desirée de Jong-Wemekamp
 • Locatie: Den Haag
 • Datum:

Enthousiast, vrolijk, professioneel

Waardering:

9,0

Stichting Amsta, Verpleeghuis Jan Bonga

 • Door: Alice Visser
 • Locatie: Amsterdam
 • Datum:

Het was een geslaagde middag, de bewoners hebben genoten.

Waardering:

8,0

Dhr. Jaco Rebel

 • Locatie: Rotterdam
 • Datum:

Naar verwachting!

Waardering:

8,0

Jack Liberties

 • Locatie: Amsterdam
 • Datum:

Fijn dat we op zo'n korte termijn "Maxima" nog konden regelen. Ingevuld door: Judith Boerman

Waardering:

7,5

Biografie van Look a Like Koningin Maxima

Wie is de persoon achter de Maxima Look a like?
Jolanda Gruyters, geboren 13 november 1970 te 's-Gravenhage,moeder van twee kinderen Jordy (9) en Jillian(3) Rosmalen / 's-Hertogenbosch.
Na het behalen van haar Havodiploma en Schoevers opleiding is zij werkzaam geweest als secretaresse bij het ministerie van VROM. Maar Jolanda is een mensenmens, de kantoorbaan benauwde haar en dus zocht ze het in marketing. Twee jaar heeft zij op diverse weekmarkten parfums en fournituren verkocht.

Hoe werd zij de Maxima Look a like?
In 2001 werd er door het weekblad Privé een contest gehouden, waaraan 365 look a likes deelnamen. Na weken van opdrachten, fotosessies is zij in november 2001 uitgeroepen tot de Maxima Look a like. De spannende finale is uitgezonden op SBS deze heeft de gehele contest gevolgd. Ook was er de publicatie van de Telegraaf en de organisatie van het geheel, in het weekblad Privé.

Wat doet de Maxima look a like nu?
Na 2001 wordt zij bijna wekelijks gevraagd voor openingen van winkelcentra, bedrijven, bezoeken aan instellingen, fotosessies etc.

De look a like is zo identiek, dat zij zelfs is geweigerd bij de Staatsloterij Show! Het verzoek om mee te doen aan een film als Prinses Maxima, werd door haar geestdriftig ontvangen, maar ook weer snel afgewezen, daar deze rol niet in overeenstemming was van hetgeen zij wil vertolken.

De overeenkomsten met Maxima:
Met een mental coach zijn de presentatie, houding en gebaren aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up afgestemd, het accent is aangeleerd, spontaniteit en uitstraling is wat Jolanda van nature bezit.

Een treffende look a like van Prinses Maxima.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Look a Like Koningin Maxima

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Look a Like Koningin Maxima kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.