Miss Nagine - Fakirshow

Miss Nagine - Fakirshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Miss Nagine - Fakirshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zij is een beheerser van vuur wanneer zij het wiel van vuur met 6 grote fakkels zonder moeite één voor één in haar mond dooft. De show vervolgt wanneer Nagine loopt, springt en gaat liggen in honderden scherven glas en dit terwijl een gast uit het publiek op haar buik gaat staan.

Nagine vertoont de kunsten van een Oosterse fakir

Nog maar net bijgekomen van het glas en Nagine strijkt neer op een bed van ijzer met maar liefst 345 grote spijkers. Een gast uit het publiek zal een betonblok die op haar buik ligt kapot slaan met behulp van een moker! De show eindigt met metershoge vlammen die Miss Nagine richting plafond/lucht spuwt. Interactieve show waarbij het publiek ook nog word uitgenodigt om vuur te happen.

Boeken of een optie plaatsen voor Miss Nagine - Fakirshow?

Voor meer informatie over Miss Nagine - Fakirshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Miss Nagine - Fakirshow

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1996 mensen

Specificaties van Miss Nagine - Fakirshow

  • Tijdsduur: 1 x 10 minuten
  • Reiskosten: € 0,25 per KM vanaf Berghem (vica / versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Miss Nagine - Fakirshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Miss Nagine - Fakirshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.