Yosina Roemajauw

Yosina Roemajauw boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Yosina Roemajauw.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Yosina Roemajauw, winnares van The Voice Kids 2018 is inmiddels een jonge zangeres die weet wat ze wil. De zangeres is 16 jaar en klaar om met haar show het land in te gaan. Samen met haar producersteam werkt ze aan steeds meer eigen repertoire. Tijdens haar optreden komen nummers van haar grote voorbeelden voorbij waaronder Maan.

De single 'JIJ BENT ALLES VOOR MIJ’ blijkt schot in de roos

In navolging van haar grote hit samen met Trijntje Oosterhuis ‘KEN JE MIJ’, brengt Yosina een zomerse up-tempo track uit. 
“Bij het horen van de song 'Jij bent alles voor mij' werd ik zo vrolijk en kreeg ik gelijk het gevoel om te willen zingen en dansen. Ik hoop dat iedereen mijn nieuwe single leuk vindt en ik heb er ook een dansje op gemaakt. Mijn dansje van de single is te zien via mijn TikTok kanaal”, aldus een trotse Yosina.

Winnares van The Voice Kids start carriere 

Aan The Voice Kids heeft Yosina mooie herinneringen. Het winnen van deze televisieshow was het startsein voor haar muzikale carriere. “ Ik vond het een super ervaring en kijk er met veel plezier op terug. Ik heb er veel van geleerd.” Yosina hoopt wat haar betreft dat The Voice Kids ooit weer terug zal komen op tv.

Boeken of een optie plaatsen voor Yosina Roemajauw?

Voor meer informatie over Yosina Roemajauw kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Yosina Roemajauw

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere The Voice Of Holland om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7754 mensen

Specificaties van Yosina Roemajauw

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Yosina Roemajauw

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Yosina Roemajauw kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.