Levend Standbeeld - Het Winterse Speeldoosje

Levend Standbeeld - Het Winterse Speeldoosje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Het Winterse Speeldoosje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer men aan de opwindsleutel draait komt het Winterse speeldoosje tot leven, magische Kerstklanken vullen de lucht en de notenkraker komt tot leven.

Interactieve winteract met muziek

Zo uit het beroemde Wintersprookje gelopen zal dit sprookje tot leven komen. De magie zal even blijven tot wanneer de muziek stopt en de notenkraker weer in een pop veranderd. 

Het winterse Speeldoosje is een interactieve act waarbij kinderen zelf de reuze opwindsleutel moeten omdraaien om de notenkraker in beweging te krijgen. De act bevat geluidseffecten en Kerst speeldoosmuziek.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Het Winterse Speeldoosje?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Het Winterse Speeldoosje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Het Winterse Speeldoosje

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3408 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Het Winterse Speeldoosje

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Het Winterse Speeldoosje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Het Winterse Speeldoosje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.