Levend Standbeeld - Het Speeldoosje

Levend Standbeeld - Het Speeldoosje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Het Speeldoosje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer men aan de opwindsleutel draait komt het speeldoosje tot leven, magische klanken vullen de lucht en de notenkraker komt tot leven. Alsof een sprookje ontwaakt… De magie blijft wanneer zij een dansje zal maken, maar voor je het weet komt het beeld weer tot stilstand en is het sprookje afgelopen.

Interactieve act met muziek

Het Speeldoosje is een interactieve act waarbij kinderen zelf de reuze opwindsleutel moeten omdraaien om de notenkraker in beweging te zetten. De act bevat geluidseffecten en muziek.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Het Speeldoosje?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Het Speeldoosje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Het Speeldoosje

Deze act is bekeken door 299 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Het Speeldoosje

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Reiskosten: € 0,25 per km. vanaf 's-Hertogenbosch (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Het Speeldoosje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Het Speeldoosje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.