Levend Standbeeld - Het Speeldoosje

Levend Standbeeld - Het Speeldoosje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Het Speeldoosje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

‘’Er was eens een meisje dat de wereld ronddanste: van de grootste kastelen tot de mooiste steden, langs alle bloemen en op alle stenen, van de diepste bossen tot het circus in Parijs. Haar rode laarsjes met gouden veters stapten en sprongen overal, dag en nacht danste ze door. Op een dag werd ze zó moe, dat ze voor eeuwig in slaap viel. Tenminste.. totdat de oude circusdirecteur een speeldoosje in elkaar timmerde: een magisch speeldoosje. Hij zette het meisje op het doosje, en wanneer de muziek begint te spelen..’’ Kijk, ze danst!

Het meisje danst op magische muziek

Het Speeldoosje is een verhalende dans act waarbij het sprookje tot leven komt. Al draaiend op een sokkel, als een poppetje in een muziekdoosje, ontwaakt het Parijse meisje en danst ze haar rokken nog ronder en blozende wangen nog roder. Voor even danst zij, zolang de klanken klinken uit het doosje, tot ze gaapt, zich uitrekt, en weer tevreden slaapt als een roosje.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Het Speeldoosje?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Het Speeldoosje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Het Speeldoosje

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2497 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Het Speeldoosje

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: Solo
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Culemborg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Het Speeldoosje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Het Speeldoosje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.