Michael Jackson Look a Like

Michael Jackson Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Michael Jackson Look a Like.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met een geweldige performance ter ere van de Originele Michael Jackson is deze show een "must-have" voor uw Event.  Michael Jackson als een Tribute Act is een garantie voor succes en zeker met de show van Nielz. Hij is een graag geziene "Act" als Michael Jackson look-a-like. Hij reisde met zijn Act door heel  Europa!

The King of Pop op uw event?

Deze  "Dutch" Michael Jackson is reeds vele jaren onderweg als Professioneel Entertainer met zeer veel podiumervaring, en daarom brengt hij Michael Jackson weer tot leven op zowel kleine als grote Podia.

Na het schokkende nieuws van Michaels overlijden op 25 juni 2009 stond de wereld van Nielz stil in shock ongeloof en stilte, samen met miljoenen andere mensen begreep hij niet wat er was gebeurd en waarom.

Na vele maanden (jaren) van rouw, besloot Nielz uiteindelijk de boodschap te blijven verspreiden van de man die zijn mentor en vriend was, en die sinds zijn tragische overlijden elke dag pijnlijk wordt gemist.

Hoogtepunten Michael Jackson imitator

Hoogtepunten in zijn  jaren lange loopbaan als imitator waren de ontmoetingen met de King of Pop himself  in Amsterdam bij  het beroemde hotel "The Grand" aan de Oudezijds Voorbugwal in 1996- 1997 tijdens de HIStory Tour Amsterdamen in Berlijn tijdens de Bambi Awards 2002 in het bekende Hotel "Adlon Kempinski Berlin"

 • In 1997 is Nielz door de Nederlandse MJ Fanclub TLC (The Legend Continues) verkozen tot beste Michael Jackson Act.
 • Niels is ook de Daimond Award Winner 2008 for best Dutch Michael Jackson Act georganiseerd door Sony Music Entertainment.
 • Dancing in the dream show act -award winner 97 beste Nederlandse Michael Jackson act ( best outfit-  look -and the best- show mix Niels Jackson
 • In 2008 verzorgde hij op uitnodiging van Sony Entertainment Music een speciale Act ter gelegenheid van de 50e verjaardag van The King of Pop in Almere

De magie van Michael Jackson laten herleven

Wil je de Magie en de kracht van Michael Jackson herleven? De wisseling van kleding en het spectaculaire dansen geven uw Event  een extra dimensie.

 •  Flitsende Playback Act.
 •  Verbluffende Dansshow
 •  Handgemaakte exclusieve kleding.

Je zou denken dat Michael Jackson himself in levenden lijve voor je staat! Dit is een unieke Act om naar te kijken en zeker wel geschikt voor alle grote Disco party's zoals Back To The 80's & 90's.

Boeken of een optie plaatsen voor Michael Jackson Look a Like?

Voor meer informatie over Michael Jackson Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Michael Jackson Look a Like

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5680 mensen

Specificaties van Michael Jackson Look a Like

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
 • Geluid: exclusief
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Michael Jackson Look a Like

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 5.

Partycentrum de Vink

 • Door: Chris Langelaar
 • Locatie: Vinkeveen
 • Datum:

Wij vonden het optreden echt dramatisch, de man die uiteindelijk de “look a like” moest voorstellen kon er werkelijk waar niks van, zie dit echt als een blamage en extreem zonde van ons geld!

Waardering:

5,0

Boeking of een optie plaatsen voor Michael Jackson Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Michael Jackson Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.