Robert van Hemert Triumfeert met 'Zoet, Zout, Zuur' op 538

26/02/2024

Robert van Hemert blijft de hitlijsten veroveren met zijn aanstekelijke single 'Zoet, Zout, Zuur' en de afgelopen week was een ware triomf voor de getalenteerde artiest. Na zijn opvallende verschijning bij 538, waar hij de Smulschijf won en een live-uitvoering met band ten gehore bracht, is de zanger nu aangekondigd als een van de optredende acts tijdens 538 Koningsdag.

'Zoet, Zout, Zuur' stormt Spotify viral Top 100 en klimt naar Nr. 13 in de Tipparade

De aanhoudende populariteit van 'Zoet, Zout, Zuur' wordt niet alleen op de radio, maar ook op streamingdiensten duidelijk. De single maakte opnieuw indruk door deze week op te duiken in de Spotify viral top 100 en klom aanzienlijk in de ranglijsten van meest gestreamde singles op Spotify. Opvallend genoeg is de single ook gestegen in de Tipparade, van een indrukwekkende 24e naar de 13e positie.
 
Of je nu in een kroeg, bar, café of sportkantine bent, de kans is groot dat je 'Zoet, Zout, Zuur' op de achtergrond zult horen. Het nummer heeft zich stevig genesteld in het hart van muziekliefhebbers en blijft Nederland veroveren. Met een onmiskenbaar succes op diverse platforms, belooft Robert van Hemert een artiest te zijn om in de gaten te houden terwijl zijn muzikale reis zich verder ontvouwt.

Boeking of een optie plaatsen voor Robert van Hemert

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Robert van Hemert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.