Robert van Hemert

Robert van Hemert boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Robert van Hemert.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Robert van Hemert: Volkszanger uit Leiden

Robert van Hemert, geboren in 1993, is een zanger in hart en nieren. Zijn passie voor muziek is onmiskenbaar voor iedereen die hem ziet optreden. Vanaf jonge leeftijd wist Robert dat zingen zijn grootste liefde is. “Als ik de mensen zie genieten van de muziek die ik zing, dan geniet ik daar zo enorm van. Er is eigenlijk bijna geen gevoel wat dat kan overtreffen,” aldus Robert. Naast zijn werk als schilder begon hij met zingen op feesten en verjaardagen van vrienden en familie, wat zich al snel uitbreidde tot diverse podia door heel Nederland.

Doorbraak als Winnaar van "De Hollandse Nieuwe"

In de finale van ‘De Hollandse Nieuwe’ wist Robert van Hemert zich te onderscheiden van de drie andere finalisten. Tijdens deze laatste uitzending zong hij ‘Het Laatste Huis’ van Jason Bouwman, een nummer dat dezelfde avond als single werd uitgebracht. Daarnaast vertolkte Robert in duet met Samantha Steenwijk ‘Ik Meen ‘T’ en ‘Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken’ van Tino Martin. De jury sprak lovende woorden over zijn optredens en bekroonde hem als dé nieuwe volkszanger van Nederland.

Optreden bij ‘De Toppers in Concert’

Als winnaar van ‘De Hollandse Nieuwe’ krijgt Robert de kans om op te treden bij ‘De Toppers in Concert’ in de Johan Cruijff ArenA. Dit prestigieuze optreden is een hoogtepunt in de carrière van elke artiest en biedt Robert een unieke kans om zijn talent aan een groot publiek te tonen.
 
Naast het optreden bij ‘De Toppers in Concert’ wordt Robert een jaar lang gesteund door RadioNL. Deze ondersteuning betekent extra promotie en kansen voor Robert om zijn muziek verder te verspreiden en een breder publiek te bereiken. Dat we de komende tijd nog veel van Robert van Hemert gaan horen, is een zekerheid.

Een Veelbelovende Toekomst met Zoet, Zout, Zuur

Met zijn talent en passie voor muziek heeft Robert van Hemert een veelbelovende toekomst voor zich. Zijn optredens zijn gevuld met emotie en energie, waardoor hij keer op keer het publiek weet te raken. Of het nu gaat om een intiem optreden of een groot evenement, Robert zorgt altijd voor een onvergetelijke muzikale ervaring.
 
We kunnen er zeker van zijn dat Robert van Hemert zijn stempel zal blijven drukken op de Nederlandstalige muziekwereld en dat hij nog vele harten zal veroveren met zijn zang.

Boeken of een optie plaatsen voor Robert van Hemert?

Voor meer informatie over Robert van Hemert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Robert van Hemert

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3545 mensen

Specificaties van Robert van Hemert

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Robert van Hemert

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Robert van Hemert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.