Robert van Hemert

Robert van Hemert boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Robert van Hemert.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dat Robert van Hemert (1993) uit Leiden een zanger is in hart en nieren zal niemand die hem ziet optreden ontgaan. Al van kleins af aan zingt Robert en weet hij dat dit is wat hij het allerliefst wil doen. “Als ik de mensen zie genieten van de muziek die ik zing, dan geniet ik daar zo enorm van. Er is eigenlijk bijna geen gevoel wat dat kan overtreffen.” Daarom begon de Leidse schilder naast zijn werk ook met zingen op feesten en verjaardagen van vrienden en familie, wat zich langzaam uitbreidde tot diverse podia door heel Nederland.  

Winnaar "De Hollandse nieuwe"

In de finale van ‘De Hollandse Nieuwe’ won Robert van de drie andere finalisten. In deze laatste uitzending zong hij ‘Het Laatste Huis’ van Jason Bouwman, welke dezelfde avond als single is uitgebracht. Daarnaast zong Robert samen in duet met Samantha Steenwijk ‘Ik Meen ‘T’ en ‘Toch Zal Ik Altijd Aan Je Denken’ van Tino Martin. De jury sprak lovende woorden over zijn optredens en zij bekroonden hem dan ook als dé nieuwe volkszanger van Nederland! Als winnaar mag Robert optreden bij ‘De Toppers in Concert’ in de Johan Cruijff ArenA en wordt hij een jaar lang gesteund door RadioNL. Dat we de komende tijd nog veel van Robert gaan horen is één ding wat zeker is.

Boeken of een optie plaatsen voor Robert van Hemert?

Voor meer informatie over Robert van Hemert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Robert van Hemert

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2677 mensen

Specificaties van Robert van Hemert

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Robert van Hemert

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Robert van Hemert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.